R-80 Rotary Evaporatör

Buchi R-80 Rotary Evaporatör

Bugüne kadarki en enerji tasarruflu ve piyasadaki en kompakt olan Rotavapor® R-80 ile tanışın. R-80, BUCHI’nin yüksek kalite standartlarını karşılarken laboratuvar alanının da en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan uygun fiyatlı ve çevre dostu bir çözümüdür.

Ürün Açıklaması : Buchi R-80

Rotary Evaporatör R-80’in kullanıcı arayüzü, R-80’i en uygun şekilde konumlandırmanıza olanak tanıyan 90°’e kadar dönebilen bir arayüze sahiptir. Bu, tüm distilasyon parametrelerine doğrudan erişim ve kontrol sağlarken Rotary Evaporatör R-80’i en iyi şekilde yerleştirmenize olanak tanır.

Kompakt kablosuz ısıtma banyosu, boşaltma ve yeniden doldurma sırasında sorunsuz taşıma sağlar ve buharlaştırmalı cam eşyalarınıza uyacak şekilde yatay olarak ayarlanabilir. Çok yönlü ısıtma banyosu, 1 L’ye kadar olan şişe boyutlarını barındırır ve maksimum 95 °C çalışma sıcaklığı sayesinde su banyosunun karşılayabileceği uygulamalar için uygundur.

Rotary Evaporatör R-80’in kompakt ısıtma banyosuyla tasarımı, ısı atığını en aza indirir ve enerji tüketimini azaltır. Bu sadece size para kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda daha yeşil bir geleceğe katkı sağlar. Daha çevre dostu laboratuvar uygulamalarına doğru yapılan yolculuğumuza katılın.

CombiClib

Geçmeli kilit mekanizmalı çok işlevli Combi-Clip, buharlaştırma şişesinin tek elle bağlanmasını sağlar.

Kontrol Ünitesi

Merkezi kullanıcı arayüzünün kullanımı kolaydır ve tüm parametrelerin ayarlanabildiği navigasyon kontrolü sayesinde buharlaştırma işlemini kolaylaştırır.

Kablo Tutucu

Kablo ve tüp tutucularla kabloları R-80'in arkasına sabitleyerek çalışma alanınızı daha düzenli ve güvenli bir yer haline getirebilirsiniz.

Banyo

Aşırı Isınmaya Karşı Koruma

Gerçek sıcaklık ayarlanan sıcaklığı aştığında veya sıcaklık çok hızlı arttığında güç kesilir.

Buchi R-80 : Sisteminizi Tamamlayın

Kontrol Ünitesi
I-80 / I-180

Arayüz I-80/ 180 temel ihtiyaçlarınız için kullanıcı dostu kullanım.

V-80 / V-180

Vakum Pompası V-80 / V-180, kompakt tasarıma sahip.