R100 Rotary Evaporatör

Buchi R100 Rotary Evaporatör

Rotavapor R-100: Çeşitli Laboratuvar Uygulamalarında Yüksek Güvenilirlik ve Kolaylık Sağlayan, Merkezi Arabirim İle Tüm Sistem Bileşenlerini Yönetebilen ve Genişletilebilen Döner Buharlaştırıcıdır.

Ürün Açıklaması : Buchi R-100

Buchi R-100 Rotavapor, Buharlaşma ve Buchi’nin yüksek kalite standartlarındaki temel ihtiyaçları karşılamak için, giriş seviyesinde bir Rotavapordır.
Sağlam tasarımıyla güvenilir çalışma sağlar.
Manuel kaldırma mekanizması ile hızlı ve ergonomik bir çalışma sağlar.
Manuel olarak ayarlanabilen 20 ila 280 devir/dakikalık bir dönüş hızı yapabilen ve buharlaştırıcı balonun manuel olarak kaldırılması için bir hareket jakına sahiptir.
Ekonomik çözümlüdür.
1’460 cm2 yoğunlaştırma alanı, Hızlı Distilasyon
Dijital Su Banyosu
Tek parça buhar tuzağı
4 litreye kadar buharlaştırma balonu
Balon büyüklüğü aralığı: 50 – 4000 mL
Maksimum balon kapasitesi: 3 kg
Kuru buz kondenser opsiyonu
Arayüzü, vakum pompasını ve devirdaim soğutucuyu entegre ederek kolay çalıştırma yapar.
Geniş aksesuar yelpazesi ve çeşitli cam düzenekleriyle genişletilebilirdir.

Ekonomik

Sınırlı bütçeler için etkili Rotavapor Temel tasarım buharlaşmanın temel ihtiyaçlarını karşılar Kaliteli malzeme sayesinde yüksek ömür

Sağlam ve kanıtlanmış

Sağlam tasarım sayesinde güvenilir çalışma Düzgün manuel kaldırma mekanizması ile hızlı ve ergonomik çalışma Çok işlevli Combi-Clip sayesinde kolay şişe kullanımı ve buhar kanalının çıkarılması