R-220 EX

Buchi R-220 EX Endüstriyel Rotary Evaporatör

Sezgisel kullanım ve kullanım, güvenli ve verimli endüstriyel damıtmayı garanti eder. Endüstriyel Rotavapor® ürününüzü ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin. En yeni EX yönetmeliklerini karşılayarak, 20 litreye kadar şişe boyutu ile damıtma için her zaman güvenli taraftasınız.

Ürün Açıklaması : Buchi R-220 EX

Boyutlar (GxDxY)Maks. Alan sayısı 1130 x 600 x 1750 mm
AğırlıkMaks. Alan sayısı 100kg
Voltaj200 V, 230-240 V, 400V
Sıklık50/60 Hz
StandartlarEx de ia [ia] IIC T3 ve T4
Cam montajı7 farklı konfigürasyon
Dönme hızı5-100 dev / dak
Isıtma banyosu Maks. Alan sayısı ortam sıcaklığı ile 150 ° C (T3)
Kullanılan malzemelerGövde Paslanmaz çelik 1.4301; banyo Paslanmaz çelik 1.4404

Güvenli

En yüksek güvenlik seviyesi için ATEX onaylı. Güvenlik kesilmesi nedeniyle anında kapanma. Opsiyonel Ex-proof vakum pompası. Zorlu ortamda güvenli çalışma için tasarlanmıştır

Kolay

Rotavapor ve entegre vakum kontrolörünün sezgisel kullanımı. Kolay okunabilir ekran ile mükemmel kullanım. Eşsiz şişe bağlantısı sayesinde kolay şişe kullanımı.

Uzun Ömürlü

Korozyona dayanıklı paslanmaz çeliğin özel kullanımı sayesinde uzun ömür. Kimyasal direnci yüksek malzemeler kullanarak düşük bakım. Sağlam endüstriyel vanalarla sorunsuz çalışma.

Buchi R-220 EX : Sisteminizi Tamamlayın

Rotary Evaporatör