R300 Rotary Evaporatör

Buchi R300 Rotary Evaporatör

Rotavapor R-300: Çeşitli Laboratuvar Uygulamalarında Yüksek Güvenilirlik ve Kolaylık Sağlayan, Merkezi Arabirim İle Tüm Sistem Bileşenlerini Yönetebilen ve Genişletilebilen Döner Buharlaştırıcı

Ürün Açıklaması : Buchi R-300

Rotavapor R-300, laboratuvar döner buharlaştırma uygulamalarında yüksek güvenilirlik ve rahatlık sunmaktadır. Rotavapor R-300, Combi-Clip sayesinde buharlaştırma balonunun ergonomik, elektronik veya manuel kaldırma sayesinde kullanıcı dostu çalışmayı sağlar ve isteğe bağlı olarak Isıtma Banyosu B-301 (1L şişe için, Tmax:95°C) veya B-305 (5L şişe için, Tmax:220°C), cam düzeneği ve Arabirim I-300 veya I-300 Pro’yu içerebilir. Merkezi bir arabirim dahil olmak üzere tam entegre bir sisteme kolay tak ve kullan genişletme ile vakum pompası ve ihtiyaçlarınıza göre sirkülasyonlu soğutucu içerebilir. 5 L yüksek sıcaklık ve 1 L hızlı ısıtma banyosu arasında seçim Isıtma sıcaklığı, dönüş hızı ve kaldırma pozisyonunun entegre dijital ekranıyla hassas çalışma kontrolü Çok çeşitli aksesuarlar mevcuttur: yedi farklı cam düzeneği, emniyet kalkanı, ısıtma banyosu için kapak, otomatik distilasyon ve otomatik köpük algılama Opsiyonel Arayüz I-300 Pro ile veri kaydı ve grafikler dahil olmak üzere tüm proses parametrelerinin izlenebilirliği ve süreç sapması durumunda mobil cihazlarda bildirimi ile anında uyarı (sadece Arabirim I-300/I-300 Pro ile)

Ürün Açıklaması : Buchi R-300 Ekstraksiyon

WhatsApp Görsel 2023-10-25 saat 16.38.32_508ee742

R-300 Ekstraksiyon Solvent Ekstraksiyon ve Distilasyon özelliğinin bir arada buluştuğu R-300 Ekstraksiyon sistemi, tek bir sistem üzerinde laboratuvar ölçeğinde, düşük sıcaklıklarda ekstraksiyonun yapılarak, aynı sistem üzerinde kullanılan solventin ekstraktın buharlaştırılmasını sağlayarak, yüksek güvenilirlik ve rahatlık sunmaktadır. R-300 Ekstraksiyon sistemi Reflux kondenser, ekstraksiyon kabı ve bu iki prosesi sırasıyla uygulamak adına özel bir vana sistemi ile dizayn edilmiştir. Elektronik asansörü sayesinde ergonomiktir. I-300 veya I-300 Pro kontrol ünitelerinin vakum pompası ve sirkülatörlü chiller ile entegrasyonu sonucunda sisteminiz tek bir üniteden tamamen kontrol edilebilir hale gelir. Standart olarak R-300 Rotary Evaporator sistemi 7 farklı cam düzeneği, emniyet kalkanı, ısıtma banyosu için koruma kapağı, otomatik distilasyon (Autodest) ve geniş aksesuar olanağı mevcuttur. İnternet bağlantısı ile birlikte mobil uygulama üzerinden, cihaz başında beklemeden prosesinizi takip edebilirsiniz.

CombiClib

Rotavapor® R-300 Geçmeli kilit mekanizmalı patentli Combi-Clip, buharlaşan şişenin tek elle bağlanmasını sağlar.

kontrol_unite_secimleri_r300.jpg

Kontrol Ünite Seçimleri

İsteğe bağlı Interface I-300 veya I-300 Pro ile tüm işlem parametrelerini rahatça kontrol edin ve düzenleyin.

Ergonomik Kol

Ergonomik tutamak, asansörün konumunu rahatça değiştirir. Elektronik ve manuel versiyon mevcut.

Cam Aksamlar

Yedi farklı cam düzeneği, çok çeşitli uygulamalar, solventler ve numune özellikleri sunar.

Banyo Seçimleri

Isıtma banyosu sıcaklığı, dönüş hızı ve kaldırma konumu, entegre ısıtma banyosu ekranında gösterilir.

Kurutma Modu

Acil veya beklenmedik bir olay durumunda sezgisel olarak konumlandırılmış kontrol düğmesiyle hemen dönme hızının ayarlanması.

Kullanışlı

Hız ayarı sayesinde sessiz çalışma ∙ Birlikte kullanıldığında

Güvenli

Arabirim I-300 / I-300 Pro ile birlikte gözetimsiz çalışma Alıcının potansiyel taşıma durumunu uyaran