R-250

Buchi R-250 PRO Endüstriyel Rotary Evaporatör

Endüstriyel distilasyonda  en yüksek performansı, verimliliği ve güvenliği sağlamak istiyorsanız çözümünüz Rotavapor® R-250 Pro’dur. Optimize edilmiş damıtma hızından, sezgisel kullanımdan ve olağanüstü ürün dayanıklılığından yararlanın.

Ürün Açıklaması : Buchi R-250 PRO

Sistemde bulunan bütün cam aksesuarlar Buchi tarafından özel olarak geliştirilen P+G ( PlastiGlass ) kaplama ile güvenlik için kaplıdır.
Isıtma Banyosunun fazla ısınmasını önlemek için özel sensörler mevcuttur.
Geniş ekran üzerinden bütün parametreler kolaylıkla ayaralnabilir ve izlenebilir.
Buhar sıcaklığı, ısıtma banyosu sıcaklığı, dönüş hızı ve vakum değerinin ölçülmesi için özel sensörler ile donatılmıştır.
Opsiyonel olarak köpük sensörü kullanımı ile köpüren numunelerin otomatik olarak takip edilip; anlık olarak vakum değişmeleri ile prosesi tamamen güvenli bölgede tutabilirsiniz

• Ölçüler: 1410 x 2260 x 830 mm
  • Ağırlık: 200 kg
  • Ortalama Güç Tüketimi: 7500 – 9100 W
  • Isıtma Banyosu Sıcaklık Değişimi: 1 °C
  • Soğutma Suyu Sıcaklık Değişimi: 1 °C
  • Buhar Sıcaklığı Değişimi: 1 °C
  • Ayarlanmış Dönme Hızı Değişimi: 1 RPM
  • Soğutucu Sıvı Tüketimi: 200 – 400 L / h ( Uygun Valfler ile ayarlanabilmektedir. )
  • Isıtma Banyosu Sıvı Tipi: Su veya Yağ
  • Isıtma Banyosu Kapasitesi: Ortam ile 180 °C
  • Isıtma Banyosu Doğruluğu: ± 2 °C
  • Dönme Hızı: 5 – 100 rpm

Yüksek Performans

Yüksek ısıtma kapasitesi sayesinde hızlı damıtma. 50 litrelik bir şişede büyük partiler. Geniş bir aksesuar yelpazesiyle genişletilmiş işlevsellik.

Kolay ve Güvenli

Rotavapor® ve vakum kontrolörünün sezgisel kullanımı. Geniş ve kolay okunabilir ekran sayesinde mükemmel kullanım. Eşsiz şişe bağlantısı sayesinde kolay şişe kullanımı.

Dayanıklı

Korozyona dayanıklı paslanmaz çeliğin özel kullanımı sayesinde uzun ömür. Kimyasal direnci yüksek malzemeler kullanarak düşük bakım. Sağlam endüstriyel vanalar sayesinde sorunsuz çalışma.

Buchi R-250 PRO : Sisteminizi Tamamlayın

Rotary Evaporatör
R-220 PRO

Döner Buharlaştırıcı

Rotary Evaporatör
R-250 EX

Döner Buharlaştırıcı

V-600

Güçlü ve sessiz vakum pompası.